lauantai 3. toukokuuta 2014

11# Rosita ja Kevättä rinnassa 2.5

Kirjoitan nyt päivän jäljessä, mutta eilen meillä meni Hilman kanssa niin pitkään pihalla, että en jaksanut eilen kirjoittaa.

Aamusta juttelin ystäväni kanssa skypessä, sovittiin sitten että hän tulee käymään meillä oman kaninsa Rositan kanssa.
Minua jännitti ihan hirveästi mitä mieltä Hilma on Rositasta. Almahan ei oikein edes välittänyt Rositasta.

Rositan saapuessa tarkkailtiin mitä Rosita ja Hilma tekevät. No, eihän siitä suoraansanottuna tullut mitään kun Hilma oli Rositassa koko ajan kiinni. Hilmaa piti koko ajan estellä.
Oikeastaan, olihan siinä hyviäkin puolia. Olen yrittänyt Hilmaa opettaa esteille ja sain eilen Hilmankin hyppäämään sen oman ennätyksen, nimittäin kun Rosita oli toisella puolella estettä niin tietenkin Hilman piti päästä sinne, näin Hilmakin hyppäsi uuden ennätyksensä.
Joissain väleissä Hilma kyllästyi Rositaan, kun tiesi että ei me sitä päästettäisi Rositaa häiritsemään, silloin osasi ihan nätisti olla Rositan vierellä ja sain ihan kivoja kuviakin näistä. :3

Tässäpä hieman kuvia


-"Rosita on niin ihana"

Halipula....

....jatkuu edelleen. :3


-"Jos tässä vaikka lentoon lähtisi"

-"No sitten minäkin haluan lentää"


-"Putsataas vielä tästä vähäsen"

Myöhemmin illalla, Rositan lähdettyä, aloin väsertämään Hilmalle ulkohäkkiä komppareista, tosin se on vielä väliaikaisesti kiinni komppareiden mukana tulevilla jousilla, ne kun ovat aika vaarallisia kaneille, mutta käänsin "terävät" osat häkin ulkopuolelle, tässä täytyy pari päivää odotella, että iskä tulee mökiltä ja tuo nippusiteitä mukanaan. :)

Tässä vielä vähän kuvia häkistä ja Hilman juoksenteluista.
 Hilma nautti pihalla olosta, olihan tämä Hilman ensimmäinen kerta pihalla "vapaana", toisinsanoen ilman valjaita juoksentelu. :)
Ärsyttää vain tuo minun kamera, vaikka kuinka vakaana kameran pidän Hilman juoksiessa kuvat eivät tarkennu millään asetuksella. :(
Yritän vielä katsoa jos saisin jotain tehtyä sille.

Kiitos kun luit!

Elisa, Hilma ja Alma-enkeli

2 kommenttia: